Поставяне на филъри в интимната област

Органичните филъри съдържат чиста хиалуронова киселина, разработени са специално за интимната област и се прилагат със следните цели:

  • Подобряване на интимното здраве на жената;
  • Възстановяване на загубените с времето обеми (липодистрофия) – менопауза, загуба на телесно тегло;
  • Възвръщане на самочувствието;
  • Допълнителна стимулация за изпитване на по-голямо удоволствие;

При жените, както в много други части от тялото, така и в големите срамни устни се появяват следи от стареене – като отпуснатост на кожата или загуба на обем. Промените в тази зона могат да се влошат след раждане или менопауза, което води до козметични и функционални проблеми за жената.

ИМАТЕ ЛИ НУЖДА ОТ КОРЕКЦИЯ? ОТГОВОРЕТЕ НА СЛЕДНИТЕ ВЪПРОСИ:

Имате ли сухота в областта на вулвата (външни полови органи-ВПО)
Болезненият секс пречи ли на връзката Ви?
Влияе ли на самочувствието Ви начинът, по който изглеждат Вашите ВПО?
Имате ли болезнени белези след епизиотомия от раждането?
Намирате ли малките си срамни устни за твърде изразени?
Бихте ли искали G-точката Ви да е по-изразена, за да постигнете по-добри оргазми?
Ако на един или повече от тези въпроси отговорът Ви е “да”, тогава шансовете да е подходящата за Вас процедура са огромни.

ВИДОВЕ ИНТИМНИ ПРОБЛЕМИ, КОИТО СЕ ТРЕТИРАТ ЕФЕКТИВНО С ХИАЛУРОНОВИ ФИЛЪРИ:

Поради намаляващите нива на естроген, по време и след менопаузата, интимните части на жената понякога страдат от промяна на цвета на кожата и еластичността.

Промените понякога карат дамите да се срамуват от телата си. За много жени, наличието на несъвършени срамни устни е смущаващо, особено когато имат нов партньор. Това често води до липса на самочувствие и може да доведе до загуба на желание за сексуални контакти.

В следствие на хронологичното стареене, видът на ВПО преминава през хормонални промени. Понякога може да се развие хронично дразнене при полов акт, по време на упражнения (напр. колоездене, спининг, конна езда) или при носене на тесни дрехи. То може да причини повтарящи се уринални инфекции и общ дискомфорт. Когато жените са млади, вагиналната тъкан е влажна и плътна, но около настъпването на менопаузата с намаляване нивата на естроген, вагиналната тъкан изтънява. Тези промени, свързани с възрастта, допринасят за очевидната дехидратация, загуба на плътност и еластичност на тъканите.

КАК ДЕЙСТВАТ ОРГАНИЧНИТЕ ФИЛЪРИ ЗА ИНТИМНО ПОДМЛАДЯВАНЕ?

Филърите могат да се използват за подмладяване на големите срамни устни, прикриване на малките срамни устни и за създаване на по-симетричен външен вид. Често срещан проблем при жените, са твърде изразените малки срамни устни, особено когато предизвикват дискомфорт. Едно от решенията е лабиопластика, но при по-малко изразени анатомични промени може да се инжектира чиста хиалуронова киселина в големите срамни устни (лабии), които имат защитна функция, а именно да предпазват малките срамни устни от търкане или нараняване. След поставяне на хиалуроновите филъри, малките срамни устни се „затварят“ и освен естетическия и младежки вид, който вулвата придобива, се стига до значително подобрение в усещането и комфорта по време на полов акт.

Могат да се поставят и във влагалището, за да се подобри хидратацията в тъканта, а за тези, които искат, може да подобри усещането за G-точката! Атрофията и хипотрофията на ВПО може да бъде променена чрез две възможности – чрез инжектиране на собствена мазнина или с революционния метод за подмладяване – използване на дермален филър.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА СЕРИЯТА ФИЛЪРИ?

Предлаганите органични филъри са много близо до естествените процеси. Подходяща е за корекция на меки тъкани, уплътняване на тъканта, корекция на липодистрофията. Характеризира се с най-високото количество хиалуронова киселина – 28 mg/ml и голяма еластичност на хидрогела, за да гарантира 100% удовлетворение за пациента. Широко използвани за отстраняване на дискомфорта и за подобряване на външния вид на областта около влагалището.

Хиалуроновата киселина, която вече се използва в много филъри за лице, има свойството на гъба и може да подобри възможностите за задържане на вода във вулва-вагиналната област. Добавеният манитол (вид антиоксидант), предпазва гела от бързо разграждане, запазвайки хидратиращия ефект дълготрайността на филъра. Също така помага да се намали всякакво подуване, което може да възникне след инжектиране. Това спомага за ре-хидратация на областта, запазва еластичността, плътността и правилното функциониране на женските генитални тъкани.

КАК СЕ ИЗВЪРШВА ПРОЦЕДУРАТА?

Процедурата се извършва в амбулаторни условия и отнема общо 30-40 мин., а резултатите могат да са с продължителност между 18 и 24 месеца.

БОЛЕЗНЕНА ЛИ Е ПРОЦЕДУРАТА?

Процедурата за уголемяване на G-точката, започва с дезинфекциране на зоната и след това се прилага локален анестетик. Не е болезнена и не води до трайно усещане за дискомфорт след инжектиране.

За подмладяване на външните срамни устни, се използва също локален анестетик. Филърът се инжектира с помощта на канюла в тъканта, което прави процедурата безопасна. Не се препоръчва сексуален контакт за 7 дни след процедурата, за да се намали вероятността от инфекция.

След инжектирането, можете веднага да се върнете към нормалните си задължения, точно както след рутинно посещение при гинеколог.

Запиши час за консултация още днес

Напред