Оборудване

Voluson

От месец януари 2020 г. прегледите в АГ център „Live“ ще се извършват на най-новите апарати на GE Healthcare – Voluson E10 и Voluson E8.

За родителите, които очакват раждането на дете, първото УЗИ е изключително вълнуващо събитие. Те могат за пръв път да видят своето бебе и да се запознаят с него отблизо. Това е важен момент и за лекарите, които могат да получат възможността да оценят състоянието на плода, да открият евентуални проблеми в развитието му и да обсъдят възможностите с бъдещите родители. С помощта на апаратите Voluson, който се явяват последното поколение от семейството на ултразвуковите апарати в акушерството и гинекологията на компанията GE Healthcare, клиничните специалисти могат да огледат детето в матката до най- дребните детайли и ако е необходимо да съставят план за неговото лечение, още преди да се роди.

УЗИ извършени с апаратите Voluson, се провеждат на същия принцип както и до сега, но наистина изключителните нови възможности се крият в програмното обслужване.

Иновативните приложения HDlive Silhouette и HDlive Flow са подобни на виртуално монтажно студио – използвайки стандартните данни от УЗИ, те изчисляват дълбочината, формата и детайлите на вътрешните структури. Към това се добавят и намаляването на шумовете в картината, оптимизирането на изображението, цвета и осветлението.

CO2RE Intima

CO2RE Intima e нова професионална нехирургична технология, която използва лазерна енергия за третиране на симптомите на дискомфорт при вагиналните промени при жените. CO2RE Intima е медицински лазер, който доставя контролирана CO2 енергия до вагиналната тъкан, така че клетките да започнат да произвеждат повече колаген за подобряване на текстурата и тена на кожата, както и за подобряването на усещането във влагалището.

В гинекологичната специалност CO2RE извършва лазерно разрязване, ексцизия, аблация и/или изпаряване на мека тъкан за лечение на кондиломи, вулвовагинални дистрофии и доброкачествени лезии на външните гениталии.

Той се използва за лечение на интроита и за подобряване на външния вид на външните гениталии, за намаляване на дисхромията и за ремоделиране на съединителната вагинална тъкан. Поради изтъняване и свиване на тъканите, както и поради намаленото отделяне на секрет, жените започват да чувстват сухота, дразнене, болезненост, инконтиненция. Лазерното лечение с CO2RE Intimia стимулира синтезата на колаген и ремоделира вагиналните влакна на съединителната тъкан без да се увреждат околните тъкани, като по този начин се подобряват симптомите на VVA. Процедурата също така подобрява вагиналния мускулен тонус, сила и контрол и възвръща самочувствието и комфорта на жените.

Снимка:

Апликатори

Еднократен хигиенен накрайник, с който се третират външните гениталии, като се подобрява вида им и се избистря тена.
Еднократен хигиенен апликатор за вътрешно въздействие. Той третира вулвовагинална атрофия (VVA), като постига вагинално подмладяване. Радиочестотната енергия ремоделира вагиналната съединителна тъкан.
Хирургичен накрайник за изрязване на тъкан на външните гениталии.

CO2RE

Колпоскоп

Разполагаме с Колпоскоп KAPS KP 3000 Karl Kaps GmbH & Co. KG, Герман

Разполагаме с Фетален монитор BFM-10 и Bionet

Запиши час за консултация още днес

Напред