АГ ЦЕНТЪР “Live” - Доц. Д-р Мария Ангелова, акушер-гинеколог
   
  ЕСТЕТИЧНА ГИНЕКОЛОГИЯ
  Лазерно лечение с CO2REIntima  
  Поставяне на филъри в интимната област  
  Лифтинг и лечение с мезоконци Aptos  
  Лифтинг с метода PRP  
 
     
  УЛТРАЗВУКОВИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ЗА БРЕМЕННИ

 
  Ранна бременност
  Скрининг 11-13.6 г.с.
  Фетална морфология II тм
 

 
 
  Фетална морфология III тм
  3D и 4D eхография
  Фетална биометрия, Доплер
  Фетална ехокардиография
 
ГИНЕКОЛОГИЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ
 
 
  Профилактичен гинекологичен преглед  
  Пълен гинекологичен преглед  
  Гинекологични
ултразвукови изследвания
 
  ДТК, Колпоскопия,
Tестове за HPV
 
 
ЖЕНСКА КОНСУЛТАЦИЯ
 
 
 

Syneron-Candela CO2RE Intima – НОВА И НЕОБХОДИМА ПРОЦЕДУРА

CO2RE Intima e нова професионална нехирургична технология, която използва лазерна енергия за третиране на симптомите на дискомфорт при вагиналните промени при жените. CO2RE Intima е медицински лазер, който доставя контролирана CO2 енергия до вагиналната тъкан, така че клетките да започнат да произвеждат повече колаген за подобряване на текстурата и тена на кожата, както и за подобряването на усещането във влагалището.

В гинекологичната специалност CO2RE извършва лазерно разрязване, ексцизия, аблация и/или изпаряване на мека тъкан за лечение на кондиломи, вулвовагинални дистрофии и доброкачествени лезии на външните гениталии.

Той се използва за лечение на интроита и за подобряване на външния вид на външните гениталии, за намаляване на дисхромията и за ремоделиране на съединителната вагинална тъкан. Поради изтъняване и свиване на тъканите, както и поради намаленото отделяне на секрет, жените започват да чувстват сухота, дразнене, болезненост, инконтиненция. Лазерното лечение с CO2RE Intimia стимулира синтезата на колаген и ремоделира вагиналните влакна на съединителната тъкан без да се увреждат околните тъкани, като по този начин се подобряват симптомите на VVA. Процедурата също така подобрява вагиналния мускулен тонус, сила и контрол и възвръща самочувствието и комфорта на жените.

ЗА КОГО СА ПОДХОДЯЩИ ПРОЦЕДУРИТЕ С CO2RE INTIMA?

CO2RE Intima е предназначен за жени, които имат вагинални проблеми сред раждане или стареене в областта на вагината. Това включва жени след естествено или секцио раждане, както и жени в менопауза, жени, които желаят да подобрят сексуалното си преживяване, жени, които търсятвагинално козметично подобрение, и такива, които искат да се чувстват по-уверени за здравето си.

FDA и CE Mark сертификация за CO2RE Intima

FDA

CO2RE Intima е сертифицирана с FDA по повече от 90 показателя за употреба в редица медицински специалности като пластичната хирургия, дерматохирургията и дерматологията, също и в гинекологията.

CE Mark

В гинекологичната специалност системата CO2RE е сертифицирана със CE Mark за използване при извършването на дерматологични процедури, изискващи аблация, коагулация и премахване на образувания на меките тъкани, включително кожата. CO₂RE Intima е CE сертифицирана и за лечение на вулвовагинална атрофия (VVA) и за вагинално подмладяване.

Апликатори:

Еднократен хигиенен накрайник, с който се третират външните гениталии, като се подобрява вида им и се избистря тена.

Еднократен хигиенен апликатор за вътрешно въздействие. Той третира вулвовагинална атрофия (VVA), като постига вагинално подмладяване. Радиочестотната енергия ремоделира вагиналната съединителна тъкан.

Хирургичен накрайник за изрязване на тъкан на външните гениталии.

 

 

ЛЕЧЕНИЕ НА СТРЕС ИНКОНТИНЕНЦИЯ

ЛЕЧЕНИЕ НА ОТПУСНАТИ ВЛАГАЛИЩНИ СТЕНИ

ЛЕЧЕНИЕ НА ВАГИНАЛНА АТРОФИЯ

 

 
 

ЛЕЧЕНИЕ НА ГЕНИТАЛЕН ПРОЛАПС

ЛАЗЕРНО ПРЕМАХВАНЕ НА ОПЕРАТИВНИ БЕЛЕЗИ И СТРИИ

 

(C) Всички права запазени - АГ ЦЕНТЪР “Live” - Доц. Д-р Мария Ангелова, акушер-гинеколог, Стара Загора